En Español In English
Facebook Twitter Youtube RSS
Noticias Internacionales
 
 
Spansk arkitektur-utstilling på DogA
 

 

Idag - onsdag den 28. september, åpner arkitektur-utstillingen "Spansk Arkitektur i det 21. århundre"  på DogA - Norsk Design og Arkitektursenter i Oslo. Utstillingen er åpen fram til den 3. november.

"[bilde]"
Marques de Riscal  er tegnet av arkitekten Frank Gehry (marquesderiscal.com)

Her kan du se de mest spennende arkitekturprosjektene, som er representative for et land som fronter arkitektonisk innovasjon og som er meget godt forberedt på å håndtere utfordringene det 21. århundre byr på. 

- Bli Facebook-venn med Spanias Turistkontor ved å klikke  HER  og delta i trekningen av et opphold på hotellet Hospes Palau de la Mar samt inngangsbilletter for to personer til Kunst- og Vitenskapsbyen

 

"[bilde]"
Guggenheim museet 
(Bilbao Tourism)

Hele 33 prosjekt vil bli presentert i denneutstillingen, og disse har blitt valgt ut på grunn av deres status som innovative bygg og deres betydning og funksjon i byene hvor de ligger. I løpet av de senere årene er det blitt oppført en rekke innovative prosjekt som du kan bli bedre kjent med gjennom utstillingen. Disse er blitt oppført av en ny generasjon arkitekter med Emilio Tuñón, Benedetta Tagliabue, Joaquín Torres, Alberto Campo Baeza, Juan Herreros og Mónica Rivera i spissen.


Visste du at syv av de arkitektene som har deltatt i byggingen av mesterverk i Spania i løpet av de siste årene er blitt beæret med den høytragende prisen Pritzer?

Nevnes kan  Rafael Moneo, Álvaro Siza, Thom Mayne, Zaha Hadid, Jacques Herzog, Pierre de Meuron, Frank Gehry og Rem Kolhaas.

 

"[bilde]"
Kunst og Vitenskapsbyen
( cac.es)

Se spektakulære bilder av de mest avant-garde byggene i Spania med Kunst- og Vitenskapsbyen (CAC) i Valencia av Santiago Calatrava, det internasjonalt anerkjente Guggenheim-museet i Bilbao i en dekonstruktiv stil og bodegaen og vinbyen Marqués de Riscal av Frank Gehry. Oppdag mindre kjente bygg på de seks lystårnene på utstillingene som Stålskogen i Cuenca og Minnesmerkemuseet i Andalucía.

Gå heller ikke glipp av filmsnuttene med flere arkitekter som kommenterer byggene sine, som f.eks de Fire Tårnene i Madrid.

For at flest mulig skal ha mulighet til å bli bedre kjent med spansk arkitektur i det 21. århundre, kan du se deler av utstillingen på Spanias Turistkontor sine nettsider.

 

 

"[bilde]"
Hospes Palau de la Mar (hospes.com)

Du kan også vinne et opphold på 5-stjerners hotellet Hospes Palau de la Mar og inngangsbilletter for to personer til Kunst- og Vitenskapsbyen (CAC) i Valencia ved å delta på konkurransen på turistkontorets Facebook-sider HER

"[bilde]"
Hospes Palau de la Mar (hospes.com)

 

 

 

 

 

 
 Acepto las Normas para escribir Comentarios
Enviar   


 
 

NUESTROS VINOS

Barón de Chirel VerdejoFrank Gehry Selection 2012 (94 puntos Wine Spectator)Barón de ChirelFinca TorreaMarqués de Riscal 150 Aniversario
 

Tienda www.Amigosderiscal.com

 

BLOG

Marques de Riscal gana el Trofeo Capital de PoloAula Marqués de RiscalRecibimos en Marqués de Riscal a los Sumilleres referentes de EspañaEva Longoria y María Bravo visitan Marqués de RiscalEva Longoria y María Bravo visitan Marqués de Riscal
 

CONTACTAR

Bodega Elciego Bodega RuedaDepartamento Comercial Marketing y ComunicacionRelaciones Públicas
 

LA EMPRESA

Marqués de Riscal, la historiaMarqués de Riscal D.O. Ca. RiojaMarqués de Riscal D.O. RuedaVinos de la Tierra de Castilla y León Compromiso de Calidad
 

MEDIA CENTER

Imagen de la semanaVino en la Red